Opening FrieslandCampina Innovation Centre-002Opening FrieslandCampina Innovation Centre-003Opening FrieslandCampina Innovation Centre-004Opening FrieslandCampina Innovation Centre-005Opening FrieslandCampina Innovation Centre-007Opening FrieslandCampina Innovation Centre-010Opening FrieslandCampina Innovation Centre-017Opening FrieslandCampina Innovation Centre-027Opening FrieslandCampina Innovation Centre-091opening Wageningen voor op wand Experience Centre

Op Wereldvoedseldag hebben we de opening van een Dairy Innovation Centre in Wageningen gebruikt om drie challenges aan de orde te stellen. De “Nutrient Security Challenge”, de “Farmers Challenge” en de “Sustainability Challenge”. Oftewel: hoe produceren we in 2050 op een veilige, gezonde en duurzame manier onze voeding voor een wereldbevolking van 10 miljard mensen. De rol van het Innovation Centre kan hierbij cruciaal zijn. De opening hebben we dan ook aangegrepen om deze bijzondere verhalen aan de politiek, de relaties, de boeren, de omgeving, en de families van medewerkers te vertellen. Een programma met sterk inhoudelijke films, geraffineerd entertainment en een bijzondere openingshandeling door Koningin Máxima maakte het een indrukwekkend geheel.

Een productie die bestond uit meerdere evenementen: de Grand Opening, de Ledenraad, een Medewerkersfeest en een Open Dag. Door een goede lange termijn planning, kennis van het koninklijk protocol en een gezonde dosos perfectionisme werden het drie onvergetelijke dagen.